Indeling (versie 3) van de eerste ronde op 14 september. Kijk voor de aanvang nogmaals, het kan nog veranderen. ?=onzeker. 

Afmeldingen  : Jappie , Jan (4x), Johan en Eeltsje, nog niet aangemeld Sjors, Guusje, Fokke

1 garmen - sibbele       ½-½
2 hessel   - stornebrink ½-½
3 piet- taeke               ½-½
4 lambertus -tjesse  1-0
5 frans- tine  0-1
6 van oostrum -murk ½-½
7 cees-  harmjan       ½-½
8 eeltsje -jos               ng
9 jolle - thys    0-1 verwerkt in ronde 1
10 jesse-jolle 1-0   verwerkt in ronde 3
11 thys-jesse 1-0 verwerkt in ronde 2

Aanvang 19:45 uur, speeltempo is hetzelfde als in de FSB competitie 1:30+30 en we gebruiken de rode klokken DGT 3000, gemakkelijk in te stellen, klik hier en notatatie is verplicht, behalve bij online in Lichess

Samenvatting van de eerste ronde: Lambertus wint van Tjesse en Tine van Frans voor de rest remises. jolle, thys en nieuweling jesse (score1) speelden een driekamp die door thys werd gewonnen (score 2), 
De elostand is de echte ranglijst en wie de hoogste elo heeft aan het einde van de competitie is de kampioen. 

index 

Vorig seizoen (20-21) werden 5 ronden interne competitie gespeeld in HetConvent (in corona opstelling). Daarna gingen we in de lockdown en na enige weken over op online met 23 enthousiaste deelnemers. Deze online resultaten werden wel bijgehouden maar niet verwerkt in de rating en er waren ook geen prijzen.

Dat gold ook voor het rapid , de KO cup en het snelschaak, ook die evenementen waren online en wel bijgehouden maar niet verwerkt in rating en eveneens geen prijzen.

Wel deden alle deelnemers nuttige ervaring op in het online spelen. Dat kan later nog wel eens goed van pas komen als we nog eens een pandemie krijgen. 

Murk Viersma is de regerend kampioen van Westergoo seizoen (19-20), Voor meer details klik hier