Deze ronde is dus online in Lichess en de witspelers dagen hun tegenstander uit. Aanvang dinsdag 10 november 19:45 uur. Gelijkertijd wordt ook de 3e ronde van de KO cup gespeeld. Die spelers krijgen de gebruikelijk dispensatie van een extern gespeelde winstpartij in de ranglijst.

Als de witspeler  de zwartspeler uitdaagt vult hij of zij ook de speeltijd in. Als beide spelers volwassen zijn is de tijd 90 minuten en 30 sec per zet. Doet er een kind mee dan is de tijd 60 minuten en 0 sec per zet

wit   zwart lichessnaam uitslag opmerking
lambertus - hessel Hessel1965  0-1 partijverloop
gerrit  Sibbele - leeverink johanleeverink  1-0 partijverloop
piet - jolle JolleH  1-0 partijverloop
tine - sybrich SybrichD  1-0 partijverloop 
jan - tjesse TjesseB  0-1  partijverloop
elbrich - jappie Jappie12  0-1  partijverloop

 vorige ronde | volgende ronde

Behalve Elbrich en Piet moesten alle witspelers op gang  geholpen worden door de CL die daarmee tot ongeveer 20:30 uur bezig was. Het is misschien wel een goed idee om een app aan te maken zodat de spelers onderling kunnen communiceren, dat kan ook via de chat maar alleen als de partij bezig en dan moet je het ook maar net zien. Zowel Lambertus als Johan kwamen een stuk voor en stoomden af op winst, maar ze verkwanselden hun voordeel en verloren zelfs. De drie jeugdige Ouderkerkjes wisten ook ditmaal hun veel oudere opponenten niet te verschalken. 

Tenslotte adviseer ik iedereen de partijen na te spelen met de analysemodus aan