Fokke-Mark rem
Siebe-Eel rem
Jan-Murk rem
Hidde-Hessel 0-1
Hans-Lambertus 1-0
Rintje-HarmJan rem
August- Fokke Burgg 1-0
Garmen-Taeke  rem
Josef-Frans 1-0
Piet-Gerrit rem
Hylke-Jelle rem
Tine-Jappie 1-0
Johan oneven

Op dinsdag 7-okt kwamen alle leden (25) naar Het Convent, opnieuw een recordopkomst. 

Toen de leden het zaaltje betraden werden ze verrast door een aantal reeds klaar gezette (nieuwe houten) borden die daar waren neergelegd door een (aanvankelijk anonieme) weldoener van de club. Omdat geheimen altijd uitlekken weet iedereen inmiddels dat het PS was.

Als we naar de indeling en uitslagen kijken dan zijn er verrassende maar ook voorspelbare uitslagen. Het programma Keizer werd ook deze maal wat stuntelig bediend door de CL. Toen duidelijk werd dat iedereen er was, behalve Johan, maakte hij een indeling maar vergat op het betreffende (indelen) knopje te drukken en somde eerst de situatie op toen 3 anderen er ook nog niet waren.
Na afloop mijmerde het bestuur nog over de indeling (met voorspelbare uitslagen), hadden we Josef niet beter met de hand kunnen indelen tegen Hans en Lambertus tegen Frans. 


In de top werden bijna alle partijen remise waardoor er nagenoeg niets veranderde bovenaaan de ranglijst . Fokke Burggraaff en Josef Dölle maakten hun seizoensdebuut.
Verrassend was de winst van Hessel op Hidde. De langste zit hadden Tine en Jappie waarbij de kansen aan beide kanten af en toe voor het grijpen lagen. Uiteindelijk maakte Jappie een fatale fout die door Tine werd benut en haar eerste overwinning een feit werd.