Westergoo speelt met 2 teams in de FSB competitie

En met één team in de FSB beker, sommige clubs hebben 2 of zelfs 3 bekerteams.  Klik hier voor het FSB beker speelschema in de eerste ronde op de FSB site    
Westergoo speelt uit tegen Steenwijk 2 in Onna op 12 oktober

FSB Bekerteam
HarmJan Dijkstra (captain)
Gerrit Stornebrink
Hessel van der Pal
Sibbele Bonthuis 

Eerste team FSB competitie
HarmJan Dijkstra (captain)
Gerrit Stornebrink
Hessel van der Pal
Sibbele Bonthuis

Tweede team FSB competitie

Garmen Hageman
Piet Sikma   (captain)
Tjesse Bottema
Jappie de Leeuw

Het onderstaande ontwerp is verzonden aan alle club contactpersonen
maar nog niet geschikt voor publicatie op de FSB site
omdat er misschien nog wat dingen (kunnen/zullen) veranderenOp de ALV van afgelopen week is afgesproken om de nieuwe competitie-indeling te maken op grond van zowel 1) verkregen rechten uit het verleden als 2) huidige sterkte. Sommige teams zijn nogal in sterkte gezakt, andere zijn geheel verdwenen en in een enkel geval is een team sterker geworden. Er zijn nu 52 teams, tegen 63 twee jaar geleden. Hieronder staat wat ik er na enig schuifwerk van heb gemaakt, in enkele gevallen na consultatie van de betrokken vereniging. In plaats van 7 groepen van 8 en 1 groep van 7 teams hebben we nu 3 groepen van 8 en 4 groepen van 7  teams, dus eigenlijk anderhalve groep minder.
Als promotie/degradatieregeling stel ik voor, vrijwel conform de huidige regeling:
In alle poules, behalve uiteraard de hoofdklasse, promoveert de kampioen.  In hoofdklasse en de 1e klassen degraderen de nrs. 7 en 8. Dat biedt de mogelijkheid van een herintrede van een verdwenen team in klasse 1. Als die er niet is degradeert alleen de laagst geëindigde nr. 7 uit de 1e klasse. In de 2e klassen degradeert de nr. 7. Ook daar is er dan de mogelijkheid van herintrede, met anders minder degradatie uit klasse 2 of meer promotie uit klasse 3.Ik hoop dat iedereen zich in dit schema kan vinden, maar anders hoor ik het graag (uiterlijk 5 oktober). Bij een verschuiving zijn er uiteraard wel altijd twee betrokkenen.

Ik heb het competitiegidsje al grotendeels bijgewerkt. Ik mis nog enkele teamleiders. Controleer s.v.p. goed of de vermelde speellocatie klopt, evenals aanvangstijd en speeltempo. Nieuw is de kolom "QR". Dan weten jullie het wel: dat komt er te staan als de speelzaal alleen toegankelijk is met een corona-toegangsbewijs. Geef me door of klopt wat er staat. Ik hoop dat er maar weinig gevallen zullen zijn en dat de daardoor ontstane problemen in goed onderling overleg opgelost kunnen worden.
Met vriendelijke groet,
Henk van Dijk, competitieleider FSB