Convent bezet
Op zaterdagmiddag 15-september heeft Westergoo I zijn eerste thuiswedstrijd maar niet in Het Convent. Het kerkelijk gebouw is dan al geheel bezet door een andere activiteit heeft beheerster Margrietha laten weten. We moeten dus op zoek naar een andere locatie want we mogen niet vooruit of later spelen zoals wel in de FSB competitie gebruikelijk is.

Weet u voor 15 september een geschikte locatie?
Reageer wat u het beste vindt naar scwestergoo@gmail.com 

Mark wil het liefst geheel kappen met Het (in zijn ogen veel te dure) Convent als thuislocatie, ook intern, maar noemt geen alternatief, dat laat hij graag over aan het bestuur die inmiddels een tip kreeg van Hans over het Marnecollege. 

Volgens Sipke kan het 15-sep wel bij hem in de tuin en Jan en Gerrit denken aan De Wijnberg. Harm-Jan prijst de rust van het dorpshuis van Ysbrechtum vanwege de dan mogelijk lawaaige evenementen in Bolsward. Taeke opperde de wijnschuur van Bijlsma maar we kunnen natuurlijk ook vragen aan de clubs Sneek en Philidor die ook thuis spelen of wij er nog bij kunnen. 

Interne competitie op zaterdagmiddag bij thuiswedstrijden van het eerste
De overige 4 of 5 thuiswedstrijden kunnen wel in Het Convent worden gehouden (13:-17:00 uur) Het bestuur speelt met de gedachte om dan ook interne competitie te houden en de vaste dinsdagavond vervalt dan die week. Reageer wat u vindt van dat plan naar scwestergoo@gmail.com

Frans lijkt dit een goed plan maar Hessle weer niet omdat hij vaak werkt op zaterdag