1-april was de 2e rapid- en tevens laatste -avond. Er waren opnieuw 17 deelnemers. Jan ging bij het ingaan van de laatste ronde alleen aan kop maar verloor toen van Hidde waardoor Mark die won van Fokke hem passeerde en de titel pakte. Mark scoorde 7 uit 8, hij verloor alleen van Jan. De laatste moest ook remise toestaan aan Harm-Jan en eindigde met 6,5 uit 8. Meteen na afloop werden de prijzen uitgereikt (flessen wijn in a b en c categorie)
Klik hier voor het score verloop en de eindstand.

10-december 20:00 uur was het eerste rapid-avondje in de bovenzaal van Het Convent. Er kwamen 17 deelnemers, niet iedereen is gecharmeerd van deze dicipline. Mark won alle 4 potjes, soms met wat moeite maar hij gaat toch (maar weer) alleen aan de leiding, gevolgd op een halfje door Jan. Siebe en Hidde hebben 3 uit 4 en later werd Hessel hierbij gevoegd, hij kwam na de paring van de eerste ronde de speelzaal binnen en werd daarvoor beloond met het resultaat van oneven.

Het rapid toernooi is 4 ronden per avond en er zijn 2 avonden dus totaal 8 ronden. inleg 1 euro per avond voor de prijsjes
Het tempo is 15 minuten per persoon en 10 seconden per zet