Wyckel, 29 juni 1935                                                  Bolsward 12 november 2013

THEUNIS HAITJEMA

         

    Koudum: Janny Haitjema-Pleket

Estland:  Trinus en Miranda
             Hendrik

IJlst:       Thea en Gerrit
              Jelmer
              Ytsen en Nynke

De dienst van woord en gebed wordt gehouden op maandag  18-november 2013 om 14:00 uur in de Martinikerk te Koudum. Er is gelegenheid tot condoleren van 13:30 uur in de kerk

Aansluitend vindt de begrafenis plaats


 

 

Eind september kon u lezen hier op deze website dat ons (niet meer actieve) lid Theun Haitjema was overgeplaatst van het UMC in Utrecht naar het Antonius in Sneek. Theun was tijdens de zomer al opgenomen en het leek de goede kant op te gaan nu zijn vrouw en kinderen niet meer elke dag naar de domstad hoefden te rijden om hem te bezoeken. Helaas zette zijn aanvankelijke lichte herstel niet door en overleed hij op dinsdagmiddag 12-november 2013. 

Theun Haijtjema was misschien wel de sterkste schaker die Westergoo ooit had en had ook tot zijn overlijden nog de hoogste rating al kwam hij de laatste 4 jaren niet meer in actie. Begin negentiger jaren stopte Theun met schaken nadat hij een ruilhart kreeg. Vijf jaar geleden probeerde hij het weer en werd ook gelijk weer clubkampioen maar verdedigde zijn titel daarna niet. Theun was 78 jaar.