Schaken bij beweeginstuif

Wat houdt deze Beweeginstuif in?
Deze ‘Beweeginstuif voor Senioren’ wordt door de Buurtsportcoaches i.s.m. Stichting Ouderenwerk Bolsward georganiseerd. Op de poster kunnen jullie lezen dat wij de deuren van de sporthal open zetten voor organisaties in Bolsward die hun aanbod voor senioren (55+) mogen presenteren. Het is ‘ontmoeten’ en ‘mee doen’! De sporthal is al gevuld met deelnemende aanbieders om de bezoekers die dag hun activiteiten te laten zien en of mee te laten doen. 
Ook de denksport betrekken wij hierbij en vandaar dat ik (nu pas) aan jullie dacht. Wij hebben een klaverjasgroep van de Stichting sociëteit 55+ Bolsward en een startersbridgegroep in de kantine een plek gegeven. Daar past een tafel met schakers ook nog wel bij! Wat zeker mogelijk is, is extra promotie voor jullie groep/vereniging.
Wij hebben geprobeerd om in Bolsward bij alle verenigingen/clubjes te inventariseren wat er aan (beweeg) activiteiten aangeboden wordt aan deze doelgroep.

Dit totale aanbod willen we in een folder zetten.
Als de bezoekers de sporthal dan weer verlaten willen we deze flyer/folder bij de uitgang meegeven of aanbieden op een tafel bij de uitgang (hangt van de bemanning van die dag af).Aanbod opnemen in het totaal overzicht? 
Wij zouden jullie activiteit kunnen opnemen in onze flyer/folder met soortgelijke uitstraling als bovenstaande foto. Hieraan zijn geen kosten verbonden.
Zo ja, dan ontvangen wij graag vóór 5 februari onderstaande gegevens retour?
- Naam activiteit:
- Voor wie? Leeftijd? Dames/heren/gemengd?

- Waar?
- Welke dag?
- Tijd?
- Contactpersoon?
- Telefoonnummer?
- Overige info.
Willen jullie die dag mee doen?
Zien jullie mogelijkheden om die dag in de kantine jezelf te presenteren (Westergoo), dan is daar nog ruimte voor. Jullie kunnen dan een tafel met 4 stoelen gebruiken en daar gaan schaken. Eventuele tegenstanders uitdagen voor een potje en/of flyers uitdelen. 
Mochten jullie een digitale flyer hebben of willen maken, dan kan ik er altijd een aantal voor jullie afdrukken hier op mijn werk. Dan wil ik deze uiterlijk 13 februari ontvangen! Voor het mee doen ontvangen de deelnemende verenigingen een kleine vergoeding van € 25,00 en een gratis lunch voor max. 2 personen + koffie/thee gedurende die dag.Zijn er nog vragen/onduidelijkheden dan hoor ik het graag!
Ik zou een reactie zeer op prijs stellen.Alvast bedankt en uiteraard van harte welkom op 21 februari!

Groet,


Rika Wind
BuurtsportcoachTel: 0515-489986 / 06-51441995
Werkdagen: ma-wo-vr